21 januari 2010

Målarlåda


Se så jävla bra det blir. Tänk vad jag kan bara jag vill och det är inte ofta jag vill sånt här som tur är. Detta är bara första lagret med färg. Det andra lagret ska jag måla på i morgon sen ska det genomtorka och på söndag så ska jag ställa in den i Caddyn och hoppas att det passar. :-)



12 kommentarer:

  1. Det blir såååååå fint. Hoppas du har mätt ordentligt bara :-) Vore ju snopet om den jäveln inte skulle passa!!! Då får du sätta hjul på den och dra den efter Caddyn.. (den lär ju i alla fall hålla för det) ;-)

    SvaraRadera
  2. HE HE ja det får vi hoppas annars så blir det såg och skruv igen. Ja då får det bli som en EU kärra. Ja den håller jag lovar. Den som vill bryta sej in i denna låda får jobba för att komma in. Jag hoppas att det kan hindra långfingrade Bertil men det är klart att vill man in så kommer dom väl in hur man än gör.

    SvaraRadera
  3. Hmmm hur ska jag uttrycka mej.$@£$€{$$@$€€{{€[{]}]$£€{{[ så dåligt det blev. Men som dom säger det man inte har i huvufdet får man ha i byggarmen. Så det blir till att bygga om lådan så den passar bra. Mer behöver inte sägas just nu.

    SvaraRadera
  4. Alltså blev det en kärra!!!! hehe

    SvaraRadera
  5. Jepp. Nu är det bara hjulen som ska på och sen en regbesiktnig så är det klart. haha.

    SvaraRadera
  6. Men va FAAAAN!!!! Det märks att du inte hade Helmuth Zechel i skolan :) Först mäter man, sen mäter man igen, och sen kollar man att man har mätt rätt!!!! Är det inte smidigare att bygga om bilen så den passar till lådan tror du???? :)

    SvaraRadera
  7. Flin. Nepp sist jah hade något med träd att göra var vis stormen gudrun och då behövde jag inte mäta så noga. Innan det så var det nog någon träsläjd i 6:an. Men jag mätte ju och jag mätte igen och jag kollade att jag hade mätt rätt och det hade jag. Vad jag där emot inte hade gjort var att maäta på rätt plats. :-). Men det spelar ingen roll nu. Markus har backat ur hela vintersäsongen så jag känner mej rätt less på allt nu. Så jag funderar på att ta med mej lådan ut till Hästsjön på en pimpeltur. Så när jag har pimplat klart så tänder jag eld på fanskapet och grillar korv över skiten.

    SvaraRadera
  8. Det är bättre du hänger med o pimplar på lördag
    vi ska ut en liten sväng ;-)
    Hör av dig!!!

    Ha de !!

    Patrik

    SvaraRadera
  9. Nepp jag har tjurat ihop nu när livet pissar på mej och då pissar jag på livet och trotsar det och gör det jag älskar mest. >Nämligen att åka på rally och fota.

    SvaraRadera
  10. Kör försiktigt käre bror... Ser fram mot att följa framfarten på bloggen :-)

    SvaraRadera
  11. Kära bror. Jag kör alltid försiktigt. Jag ska försöka uppdatera den relativt ofta för din skull då :-)

    SvaraRadera