07 mars 2010

Garagesnack

Ja istället för att man var i Sveg igår och tittade på supercupen, så satt man i Mojjes garage och snackade lite skit. Försökte övertala Mojje om att han ska följa med till Kivik i påsk och fiska lite havsöring under några dagar. Vi får se vilket beslut han tar. Tar han fel beslut så får vi väl ta till grövre metoder för att han ska ändra sej. Vi får helt enkelt skicka Patrik med sin illaluktande wiskey på han och tvinga med han. :-)

Mojje sitter och gnäller över sin usla telefon och vägrar lyssna till vårat förslag om fiske och god mat under påskhelgen.

Andreas pratar med någon, och inte är det Mojje han försöker övertala att följa med på fisket. Märkligt att man ska göra allt grovjobb själv. :-).

Men det var en trevlig stund i garaget där vi drack lite kaffe och snackade skit en stund innan vi åkte och käkade en bit mat. Övertalningsprosessen fortsätter otröttligt fram till avresan.

1 kommentar:

  1. Ja, man FÅR bara inte ge sej!!! Vi måste ta ALLA möjliga metoder för att få VÅRAN vilja igenom!!! Sista utvägen är väl Patriks "rakvatten"

    SvaraRadera