26 augusti 2013

Slutet gott

 
Halvvägs in i tävlingen, det vill säga efter två körda sträckor så låg vi 7:a i klassen men bara c:a 2,6 sekunder upp till fjärdeplatsen. De tre i toppen var alldeless för snabba på första varvet för att vi skulle kuna hota dom. Men när vi stog på serviceplatsen och kollade på resultaten så sa vi till varandra att vi gör ett försök att nå fjärdeplatsen.
 
 
 
 Vilket jäkla försök det blev av det. vi förbättrade vår tid på SS 1 / 3 med c:a 13 sekunder och på SS 2 / 4 med cirka 8 sekunder och denna urladdning räckte till en fjärdeplats i klassen. Resultaten finns här http://www.reallyrally.se/Results/Skogsaket2013/Class

 
 
Jag vill passa på att tacka Team Skogsåkarna för en otroligt rolig tävling med ömsom snabba och ömsom krokiga sträckor i en salig blandning på båda sträckorna. En tävling som flöt på bra utan några större uppehåll för oss och det som hände bakom oss tycker jag klubben skötte strålande. Så med sådana här vägar nästa år så återkommer vi gärna igen.
 
Nästa tävling vi funderar på att åka är nog bilsportcupens deltävling i Norrahammars regi. Med start i Husqvarna folketspark, det som är lite trist i den är att det är 11 mil transport och bara 2,2 mil SS. Men jag vet att det är tufft nu för tiden att få tag i SS mil. Väl mött på nästa tävling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar